Support fra 9 – 22

Vi tilbyder effektive kvalitetsløsninger

Hos Årsregnskabet.dk er vi udmærket klar over, at indberetninger, selvangivelser og årsregnskaber kan være en jungle at finde rundt i. Som erfarne og specialiserede revisorer og jurister, der har vores daglige gang i feltet, kan vi hjælpe dig med at komme sikkert og smertefrit gennem processen. Her kan du læse om vores ydelser og tilbud.

Heidi Christensen

Revisor | Cand.merc.aud

Udarbejdelse af dit regnskab – effektivt, sikkert og helt uden hokus pokus

Vi gør det nemt for dig!

Alt i alt er der tale om en effektiv, simpel og sikker proces, hvor det blot kræves af dig, at:

Her hos Årsregnskabet.dk bryster vi os af, at vi kan tilbyde effektive kvalitetsløsninger, som naturligvis indebærer, at vi også yder professionel, juridisk assistance inden for en række områder:

Har du brug for anden konsulenthjælp – fx til gennemgang af årsrapporter – skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon +45 44 222 500, ligesom du også skal være velkommen til at skrive os en e-mail på support@aarsregnskab.dk eller kigge forbi vores kontor, der ligger i Pilestræde. Så tager vores revisorer gerne en snak med dig omkring din situation.

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til