Support fra 9 – 22

Indberet årsregnskab - Indberetning af regnskab og skat

Hvad end det er første gang, at du skal indberette din virksomheds årsregnskab, eller om du har lavet en indberetning mange gange, kan det altid være en en fordel med lidt hjælp til gennemgang. Indberet årsregnskab på rette måde med vores assistance.

indberet årsregnskab

Christoffer Norlin

Revisor | Cand.merc.aud

Hvorfor skal man indberette sit årsregnkab?

Enhver erhvervsdrivende virksomhed skal holde styr på regnskabet, og dette gøres nemmest ved at lave en optegnelse eller afrapportering årligt. I denne afrapportering indgår typisk et overblik over virksomhedens økonomi, som angiver indtægter og udgifter, samt andre faktorer, som kan være afgørende for virksomhedens resultat.

Årsregnskabet bruges til at oplyse blandt andet SKAT og Erhvervsstyrelsen om virksomhedens under- og overskud, samt årets økonomiske aktiviteter.

Indberet årsregnskab 2023

Lad os hjælpe dig

Indberet dit årsregnskab gennem Årsregnskabet. Vi kan hjælpe med både indberetning, selvangivelser og årsregnskaber med vores erfarne team af specialiserede jurister og revisorer.

Med vores hjælp kan du få orden i regnskabet hurtigt, effektivt og sikkert. Alt du skal gøre er:

Herefter sker følgende: 

Vi har gjort det nemt at oprette sig og få adgang til vores ydelser, så årsregnskabet ikke skal være en hovedpine, men noget, der nemt og hurtigt kan ordnes og sendes af sted til indberetning.

Kom i kontakt med os

Kunne du tænke dig personlig hjælp til indberetning af dit årsregnskab, eller anden konsulenthjælp, så kan du med fordel kontakte os på +45 44 222 500, eller du kan skrive en mail til os på: support@aarsregnskab.dk

Du er også mere end velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak på vores kontor i Pilestræde i København.

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til