Support fra 9 – 22

Vi elsker at færdiggøre årsregnskaber - og vi hjælper også gerne med dit

Det kan være svært at finde hoved og hale i de økonomiske aspekter af det og drive en virksomhed. Det kræver, at man sætter sig ind i en hel masse, og at man kan opstille og udforme et årsregnskab på rigtige vis. Hvis ikke, kan det være en god det at outsource arbejdet.

For eksempel, kan du vælge at kontakte en virksomhed som vores, hvor vi gerne opstiller og udformer jeres årsregnskab, så det er gjort på den rigtige måde, og så en revisor har haft sine øje på det og godkendt det. Det betyder at I også kan sende det direkte til indberetning, når I modtager det fra os.

Vil du alligvel hellere selv stå for jeres årsregnskab, så kommer vi her med et simpelt eksempel på, hvordan du kan opstille og udforme det korrekt.

årsregnskab eksempel

Hvad skal et årsregnskab indeholde?

Det er vigtigt, først og fremmest, at have styr på, hvad et årsregnskab skal indeholde. Som minimum skal årsregnskabet indeholde en balance, en resultatopgørelse, samt noter hertil, for eksempel til yderligere udregning og påvisning af specifikke poster. Vær hertil opmærksom på jeres regnskabsklasse, da regnskabsklasse A har andre krav end regnskabsklasse B.

Eksempel på årsregnskab:

Et årsregnskab skal som minimum indeholde en resultatopgørelse og en balance. En resultatopgørelse er den del af dit åresregnskab, der viser, hvordan regnskabsperoiden er gået – forskellen mellem omsætning og omkostninger, samt ændring i egenkapital. Balancen viser formuestillingen for virksomheden med kapitalanvendelsen på den ene side og kapitalfremskaffelsen på den anden. De to sider skal altid give samme total.

RESULTATOPGØRELSE:
NOTER​:
NOTER​:
BALANCE

Noter anvendes som supplement, så man, for eksempel, kan få en bedre forståelse af, hvorfor inventarposten ser ud, som den gør.

Er alt dette for udoverskueligt for dig? Så lad os hjælpe dig med hele dit årsregnskab, eller lad os, for eksempel, taget et kig på, om tingene er i orden, inden du sender det til Erhvervsstyrelsen. Kontakt os gerne på telefon +45 44 222 500, eller per e-mail support@aarsregnskab.dk, hvis du vil høre mere.

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til