Support fra 9 – 16

Årsregnskab skabelon - Få online hjælp til årsrapport

Hvordan opstiller jeg det rette årsregnskab? Hvornår skal jeg indberette en årsrapport og hvilke regler gælder for de økonomiske områder? Spørgsmålene er mange, når det kommer til økonomi, og om du er et stort anpartsselskab med flere ansatte eller en enkeltmandsvirksomhed, kan det være en god idé at få faglig sparring om dine regnskaber.

Årsregnskab.dk skabelon

Piet Stampe

Support

Skabelon årsregnskab 2023

Få styr på dit regnskab

Når året er ved at nå til vejs ende i december, er det ved at være tid til, at du snart skal begynde og kigge mod dit årsregnskab, og derfor hjælper vi dig gerne med dit regnskab. Det er smart at have lavet sig en skabelon, som man følger, men denne kan vi også hjælpe dig med, når du kontakter os. 

Hjælp eller kontrol over din årsrapport med assistance fra en skabelon gør, at du ikke misser frister og regler, som er vigtige for ikke at støde på de uforudsete omkostninger eller tilbagebetalinger.

Vi hjælper udover en årsrapport eller årsregnskab også med administrative og økonomiske områder som opstart af virksomhed, udarbejdelse af ejeraftale, selvangivelser, ægtepagter, testamenter, kontrakter, udarbejdelse af skøder og meget andet. Vi ligger inde med dokumenter og en relevant skabelon til disse ting, hvis dette er nødvendigt for dig at se.

Hvad indeholder en årsrapport?

Begiver du dig selv ud i jeres årsregnskab eller søger du blot information til hvad denne årsrapport indebærer, så kan vi her sætte dig ind i et par af de overordnede områder og ting, som skal være med i en årsrapport. Vær dog opmærksom på at det selvfølgelig aldrig kan forsimples således, og at alle cases og virksomheder er forskellige.

En årsrapport eller årsregnskab er i sin enkelthed status på balancen og resultatet i det forgående år i din virksomhed. Det er et overblik over indtægter, udgifter og andre økonomiske poster. Nogle har en skabelon til dette i Excel, andre i online system og programmer og nogle får online konsulenthjælp til netop dette.

Der gælder forskellige regler alt efter om det er et anpartsselskab eller et årsregnskab for en enkeltmandsvirksomhed. Enkeltmandsvirksomheder har ikke revisionspligt eller er forpligtet til at indberette et årsregnskab, men det kan fortsat være en god idé at udforme, med en evt. skabelon, til banken eller hvis Skat.dk laver indsigelser eller undersøgelser. 

Har du modsat et anpartsselsskab skal du årligt indberette et årsregnskab senest 6 måneder efter afsluttede regnskabsår, som for de fleste virksomheder er d. 31. december, hvorfor de derfor har deadline senest d. 30. juni.

Det er herunder vigtigt at vide, hvilken regnskabsklasse du befinder dig i: A, B, C, D – hvor A er den mindste, og hvor der også er færrest krav. Det er ofte her en enkeltmandsvirksomhed befinder sig. 

Hvilke parametre skal din årsregnskab skabelon så indeholde, hvis du skal holde styr på dine oplsysninger? Du skal huske, at din skabelon først og fremmest skal indeholde en resultatopgørelse bestående af indtægter og udgifter, herunder skal der forekomme en balance.

Andre vigtige elementer i en standard årsregnskab skabelon er ledelsespåtegning og revisionspåtegning, hvis du har ekstern eller intern revision på dit årsregnskab. Det er vigtigt for at Skat eller Erhversstyrelsen har oplysninger om vedkommende, som har set dine papirer over. 

Vi svarer desuden gerne på alle dine spørgsmål, så du er altid velkommen til at kontakte os på mail: support@aarsregnskab.dk eller telefon: +45 44 222 500. Ellers kan du her på siden læse endnu mere om vores online service.

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til