Årsregnskab frist - Hold styr på regler ang. årsrapport

Det kan være svært at holde styr på regler, betingelser og årsregnskab frist, hvis du bruger en masse ressourcer og tid på andre opgaver i din virksomhed. Det forstår vi, og vi kan derfor tilbyde effektiv og hurtig online hjælp til kvalitetsløsninger inden for årsrapport, årsregskabet og alt herunder. 

Frist årsregnskab 2023

Mette Løvheim Hansen

Revisor | HD(R)

Kom i gang med dit regnskab

Som hovedregel, skal du dog altid være opmærksom på den simple årsregnskab frist, som lyder, at du senest skal indberette dit regnskab 6 måneder efter afsluttet regnskabsår. De fleste virksomheder har denne dato d. 31. december, hvorfor de derved har en frist for indberetning d. 30 juni.

Derfor følger mange virksomheder det normale kalenderår, hvad angår regnskabsår. Der findes dog alligevel en del, som ikke følger det normale kalenderår, hvilket derfor giver en anden frist for indberetning af årsregnskab. Uanset dit kalenderår, branche eller type af virksomhed, så kan vi hjælpe til med online konsulenthjælp til kvalitetsløsninger og tjek.

Frist på årsregnskab 2023

Hvilke regler gælder for, og betingelser skal indgå i, min årsrapport?

Når vi taler om en årsrapport, indebærer dette ligeledes et årsregnskab, som skal indgå og indberettes fra enhver dansk virksomhed, med undtagelse for enkeltmandsvirksomheder. De tilhører regnskabsklasse A, og skal derfor ikke indberette et officielt årsregnskab til Erhvervsstyrelsen, men indberette balance og resultater i sin selvangivelse.

En enkeltmandsvirksomhed har derfor ingen frist eller hård deadline for indberetning af økonomiske tal og regnskaber, hvilket alle andre typer af anpartsselsskaber og holdingselsskaber har. De har derfor ikke revisionspligt. 

Alle virksomheder er forskellige, og der er forskellige ting, der kan adskille sig fra selskab til selskab, men overordnet set, skal et årsregnskab altid indeholde følgende elementer:

Årsregnskab frist, som ligger de løbende 6 måneder efter regnskabsåret, indebærer, at du indberetter dette til Erhvervsstyrelsen

Få hjælp til dit årsregnskab, frist og regler

Med hjælp fra os, kan du holde styr på årsregnskab frist samt diverse regler, for indholdet i din årsrapport, da vi foretager kvalitetstjek og løsninger, så du effektivt kommer igennem årets afsluttende regnskab og økonomi.

Processen hos os ved Årsregnskabet ser således ud:

Vi ser på hver enkelt sag og vurderer behov og forløb, så du får et skræddersyet forløb med fokus på de områder, som er væsentlige for dig. Vi gennemgår med glæde din årsrapport, og finder mulige fejl og mangler. 

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

2023 årsregnskab frist

Kompetente konsulenter, rådgivere, jurister og revisorer

Hos Årsregnskabet har vi mange års erfaring med et utal af udfordringer og problematikker inden for alle økonomiske udfordringer og standarder. Vi sidder både jurister, rådgivere og revisorer klar til at løse dine udfordringer eller tjekke dit årsregnskab i gennem og tilbyde kvalitetsløsninger.

Udover hjælp til årsregnskab og årsrapport, sidder vores team klar til at hjælpe med alt fra ejendomshandler, udarbejdelse af skøder og ejeraftaler, testamenter, ægtepagter og til alverdens kontrakter, selvangivelser og rådgivning om opstart af virksomhed inden for både anpartsselskaber, holdingselsskaber og enkeltmandsvirksomheder. 

Du kan her på vores side læse meget mere om vores ydelser, samt hvilke kvalitetsløsninger vi tilbyder.

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed