Support fra 9 – 22

Årsregnskab priser - Online konsulenthjælp efter dine behov

Hos Årsregnskabet får du hjælp til præcis det, du har brug for. Din pris på din årsregnskab opgave afhænger af, hvad du ønsker hjælp til, og hvilke opgaver du skal have løst. Vores priser spænder i alt fra start 3.000 kr. og op til start 7.000 kr. Hvoraf priser afhænger af en del forskellige parametre.

I første omgang afhænger det af, hvilken type virksomhed, du har. Det afhænger af, om du mangler hjælp til årsregnskab, for et holdingselskab, et anpartsselskab eller hjælp til selvangivelse og indberetning, for en enkeltmandsvirksomhed.

Vi ønsker at kunne tilbyde de bedste priser, for effektiv rådgivning og hjælp, til dit årsregnskab, og vi søger konstant mod at blive de bedste til det, vi gør. Vi stræber efter at kunne yde løsninger online i bedste kvalitet. Ønsker du dog fysisk hjælp, er du altid velkommen til at kigge forbi vores kontor i Pilestræde.

Enkeltmandsvirksomhed

Tine Stampe

Økonomichef

Hvad koster det at få online hjælp til sin årsrapport?

Det kan være svært at have det store overblik over sit årsregnskab, samt opfange fejl og mangler, når alt skal udfyldes og indberettes korrekt. Derfor kan du nemt søge hjælp hos os, og vi tager et kig på dine tal, årsrapport eller opgaver. 

Vores pakker, og dermed priser, indeholder alle en gennemgang af bogholderi og saldobalance, opstilling af et korrekt og kvalitetstjekket årsregnskab, indberetningen af virksomhedens årsrapport, opgørelse af skattepligtig indkomst og mange flere områder, som varierer alt efter selskab. 

Din pris vil altså afhænge af, hvilken type virksomhed du har, og hvilke opgaver du mangler sparring og rådgivning til.

Se priser på mere end hjælp til årsregnskab

Vi bistår med mere end blot rådgivning og hjælp til årsregnskab. Vi hjælper desuden virksomheder med lukning af selskab, både IVS eller ApS. Priser på dette varierer også alt efter virksomheden, men hvoraf en pris ofte ligger på omkring en start 4.000 kr. 

En nedlukning indebærer hjælp til opgørelser af udstående skat, moms eller lønsum, samt en afslutning af årsregnskab og lukning ved Erhvervsstyrelsen

Udover hjælp til nedlukning, står vores team af jurister, specialiserede revisorer og konsulenter klar til at bistå andre revisoropgaver i alt fra udarbejdelse af ejeraftale, opstart af ApS, holdingselskab, enkeltmandsvirksomhed eller A/S. Derudover ser vi på ægtepagter, testamenter, egendomshandler og udarbejdelse af skøder, kontrakter eller selvangivelser eller skatteberetninger. Du kan derfor tage fat i os, hos Årsregnskabet, uanset behov. Vi ser på dit årsregnskab til gode og retfærdige priser, hvor du kan spare tiden på økonomiske papirer.

Hvordan fungerer den online gennemgang?

Mener du, at du har behov for hjælp til dit årsregnskab, og at du vil sætte pris på den hjælp og frigivelse af tid, det vil give dig, så kræver det ikke meget at få fat i en hurtig og effektiv online gennemgang. Vores konsulenter sidder klar.

Det eneste, du skal gøre, er at oprette en bruger her på siden, derefter vælger du de ydelser, du har brug for, til de priser, du har til finder passende. Du sender os herefter dit årsregnskab for sidste år, til samligningsgrundlag, og du vil da blive kontaktet hurtigst muligt at en kompetent konsulent til sparring om dit årsregnskab samt det kommende forløb.

Så snart vi har adgang til din bogførte saldobalance, for det nuværende regnskabsår, påbegynder vi gennemgangen af dit årsregnskab og din årsrapport, så du inden for 10 hverdage får en gennemtjekket og færdiggjort årsrapport.

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til