Support fra 9 – 22

Hjælp til årsregnskab - Kvalitetsløsninger til årsrapport

Undgå fejl, missede deadlines, manglede udfyldte rubrikker og manglende økonomiske oplysninger. Med den rette hjælp til dit årsregnskab, kan I nemt og elegant undgå disse problematikker. Hvis I ikke har ressourcer til dette internt, kan I få hjælp fra online konsulenter, som vores fagpersoner hos Årsregnskabet.

Hjælp til Årsregnskab 2023

Piet Stampe

Support

Skabelon årsregnskab 2023

Få faglig sparring og konsulenthjælp til dine regnskaber

Vi sidder et team af både jurister, specialiserede revisorer og økonomer dagligt sammen og sparrer på kryds og tværs, om kunders årsregnskab og årsrapporter. Vi har mange års erfaring med alverdens udfordringer og problemer, og vi kender derfor også til rigtig mange kvalitetsløsninger hertil.

Vi forstår, hvis ikke jeres virksomhed synes, at det er det mest spændende at bruge energi og ressourcer på dette område, og derfor kan vi stå til rådighed og bistå med hjælp til jeres årsregnskab – effekt og sikkert.

Sådan foregår en proces hos Årsregnskabet

Ønsker du, at vi skal  kvalitetssikre dit årsregnskab, gennemgå mulige oversete områder, tal eller noget helt tredje i dit regnskab? Vi hjælper med præcis det, I har behov for, i forbindelse med udarbejdelse eller gennemtjek af årsrapport, årsregnskab eller, for enkeltmandsvirksomheden, selvangivelsen. 

Processen hos os foregår således, at I:

Du vil herefter blive kontaktet af en af vores kompetente og fagspecifikke revisorer eller rådgivere inden for din branche. I vil her sammen lægge en plan for, hvordan jeres hjælp til årsregnskab forløber sig, samt hvad dette forløb indebærer. 

I vil dernæst, indenfor 10 hverdage, få dit regnskab retur efter godkendelse og gennemrettelse. Det er herefter muligt at foretage en indberetning af dette årsregnskab til Skattestyrelsen og Erhvervsstyrelsen

Vi gør processerne nemme og effektive for jer, så I kan bruge tiden på det, I er bedst til.

Hjælp til andet end dit årsregnskab?

Mangler du ikke hjælp til årsregnskab eller årsrapport, så kan vi også hjælpe med rådgivning og kvalitetsløsninger inden for testamenter, ægtepagter, ejendomshandler, udarbejdelse af skøder, kontrakter i alle afskygninger, udarbejdelse af ejeraftaler, lukning af selskab, selvangivelser med kapitalforklaring og skatteberegninger samt opstart af virksomhed indenfor både anpartsselskab (ApS), enkeltmandsvirksomhed og holdingselsskaber (A/S).

Vi yder hjælp til årsregnskab og disse services, gennem professionel og juridisk funderet rådgivning, så I er sikret de bedste resultater og kvalitetstjek. Med den rette konsulent hjælp, online eller ej, kommer du nemt og effektivt over disse processer. 

Du eller I kan både kontakte os for at høre mere om vores online konsulent hjælp til årsregnskab, eller kigge forbi vores kontor på Pilestræde i indre København. Vi tager gerne en snak om jeres rapporter, tal og muligheder.

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

Priser på online konsulenthjælp

Vi søger altid at finde dig den bedste løsning, og derfor har vi op til flere mulige pakker og aftaler, som dig og din virksomhed kan vælge imellem. Vi ved, at virksomheder og brancher er forskellige, og at de fleste har forskellige behov til, hvad de netop står og har brug for hjælp til.

Vores priser varierer derfor, alt efter om det er gennemgang og revidering af de årlige regnskaber for en enkeltmandsvirksomhed med og uden virksomhedsskatteordning, eller om det er et anparts- eller holdingselskab. Desuden findes der andre priser på lukning af selskaber og de resterende ydelser, som tidligere nævnt.

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til