Support fra 9 – 22

Årsregnskab skat - hjælp til indberet inden frist

Står du midt i at skulle indberette dit årsregnskab til skat, og er du lidt usikker på, hvordan du egentlig lige gør det, om du overhovedet selv må gøre det, om du skal følge en bestemt skabelon eller noget helt andet?

Hos Årsregnskabet ved vi, og vi har desuden også erfaringer med, at indberetning, selvangivelse og årsregnskab skal være en hovedpine for selv de mest kyndige. Desuden kan det også være svært at finde hoved og hale i. Derfor er det da også vigtigt at få en revisors blik på, inden du indberetter skat og årsregnskab.

Årsregnskab skat

Mette Løvheim Hansen

Revisor | HD(R)

årsregnskab skat

Afslut dit årsregnskab og indbetal skat

Ved enden af et regnskabsår følger en række opgaver, som virksomheden skal udføre, inden man kan puste ud. Hvornår disse opgaver skal være udført, altså hvornår hver frist ligger, er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, alt efter, hvordan regnskabsåret ser ud.

Følger din virksomhed kalenderåret, vil du hurtigt kunne danne dig et godt og praktisk overblik over, hvornår den enkelte frist ligger for indberetning af årsregnskab, samt indbetaling af skat mm.

Hvis jeres regnskabsår følger kalenderåret, vil opgaverne have frist som følger:

Opgavnerne vil være de samme, men naturligvis have frist på andre tidspunkter af året, hvis dit regnskabsår ikke følger kalenderåret.

Få hjælp til eksekveringen

Bliver det for stor en mundfuld for dig at lave og sørge for dit årsregnskab selv, så er der hjælp at hente. Hos Årsregnskabet har vi nemlig mange års erfaring med årsregnskab, skat og andre emner og processer hertil. Derfor kan du trygt lade os om at klare dit årsregnskab.

Alt du skal gøre er, at bestille et årsregnskab eller andre ydelser, oprette en bruger på vores side, og inden længe er årsregnskabet på vej i din retning. Vores kompetente revisorer vil kontakte dig for at aftale det videre forløb, samt få de nødvendige oplysninger. Du vil herefter, inden for 10 hverdage, få tilsendt det færdige arbejde.

Herefter kan du tjekke det igennem og sende det til Skat og Erhvervsstyrelsen inden den satte frist herfor. Det er nemt, og det er bekvemt, så lad os give dig vores hjælp og ekspertise, så tingene er i orden første gang, og så du let kan sende dine oplysninger, årsregnskab og skat afsted til frist og med god samvittighed.

Ønsker du vores hjælp, eller vil du bare gerne høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 44 222 500, eller skrive en mail på support@aarsregnskab.dk.

Bliv ekspert indenfor bogføring og regnskab

Vil du gerne blive lidt klogere på revisionsbegreber, frister og generel ekspertviden indenfor årsregnskab- og opgør. Vi elsker at dele ud af vores viden. 

blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til