Support fra 9 – 16

Revisor København - Find de 10 bedste revisorer her

Det kan være svært at finde den helt rigtige revisor i København. Derfor har vi lavet et overblik for dig, hvor vi har udvalgt de bedste revisorer i København. 

Det er meget vigtigt med den rigtige revisor i København. Det er dét firma, der skal varetage din økonomi for dig, derfor går vi meget op i kun at udvælge de allerbedste på markedet. 

Årsregnskab.dk skabelon

Piet Stampe

Support

Find den rette til dine behov

Der findes +200 revisorer i Danmark, nogle godkendte, nogle statsautoriseret og andre, som ikke dækkes af den beskyttede titel, “revisor”. Det er afgørende for dit valg, at du overvejer dine behov, før du kontakter den rette, for dig.

De fleste selvstændige kan eksempelvis klare en del af de simple og nemme regnskabs- og bogføringsopgaver, men bliver i visse situationer nødsaget til at kontakte professionelle og godkendte revisor i København, eller i den gældende by.

Har du brug for hjælp til revision eller bogføring, kan du kontakte os, så finder vi den bedste løsning til dig og din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med et billigt årsregnskab af godkendte revisorer og erfarne jurister.

Online hjælp, hvis du søger revisor i København og resten af Danmark

Vi tilbyder, hos Årsregnskabet, en løsning til dig, uanset om du leder efter en revisor i København, Århus, Odense eller alt herimellem. Vi tilbyder først og fremmest et billigt årsregnskab online – udarbejdet af godkendte revisorer og jurister.

Du kan desuden få gennemgået bogføring og hjælp til rettelser, hvis dette er nødvendigt, eller få godkendt dit endelige regnskab. Hos Årsregnskabet er vi godkendt af alle de største banker i Danmark, så du er sikret kvalitet.

Priser på vores løsninger med årsregnskab

Vi har nogle af markedets bedste priser, for opgør af årsregnskab, i den kvalitet, som vi leverer regnskabsgennemgangen i. For helt ned til 1.695 kr., kan du få hjælp til opgørelse af din selvangivelse, regnskab og andre indberetninger, så du ikke overskrider regler eller frister.

Vores godkendte revisor i København, jurister og fagfolk sidder klar til at rådgive dig igennem systemet. Vi opstiller årsregnskabet ud fra dit bogholderi, såvel som gennemgår bogholderiet, hvis dette er nødvendigt.

Se vores priser for enkeltmandsvirksomheder eller for større selskaber. Priserne varierer alt efter projekt og type af selskab.

De 10 bedste revisor København

 • Woiremose & Partner ApS – Pilestræde 52, 1112 København
 • Decimo ApS – Bredgade 36B, 1260 København
 •  MyTax – Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
 • JAS A/S – Solskrænten 20, 2500 København
 • Chaos Consulting Group – Frederikskaj 4, 1 sal, 2450 København
 • ELMEBECH APS – Bjelkes Allé 17A, 1, 2200 København N
 • JST Revision – Edvard Thomsens Vej 63, 2300 København
 • HARBOE CONSULT ApS – Grønningen 17, 1270 København
 • MOMENTUM REVISION – Henningsens Alle 8, 2900 Hellerup
 • Jørgensen Plus Co ApS – Teglholmsgade 6E, 6., 2450 København SV
blog2

blog 2

Enkeltmandsvirksomhed

blog1

blog 1

Enkeltmandsvirksomhed

Bestil årsregnskab til