Om os

Med en passion for skat og regnskaber, samt en vision om at levere effektive løsninger, rådgivning og overblik til seriøse virksomheder, er Årsregnskabet.dk til dig, der vægter personlig, sikker og professionel udarbejdelse af årsregnskaber. Vores lille og tætte team består af alt fra revisorer, skatterevisorer og jurister til it-udviklere, som alle har deres ukuelige faglige stolthed til fælles. Vores medarbejdere har mange års erfaring fra bl.a. Skattestyrelsen, og du kan som kunde altid føle dig i trygge hænder her hos os. For mens du hellere vil bruge mere tid på at drive din virksomhed end at udarbejde regnskab, står vi i den modsatte grøft: Vi elsker nemlig at færdiggøre årsregnskaber – og vi hjælper også gerne med dit.

Vores mission

Hos Årsregnskabet.dk har vi en klar mission: At kunne tilbyde et korrekt årsregnskab til markedets bedste pris. Gennem faglighed og erfaring skaber vores dygtige medarbejdere mere tid for vores passionerede og seriøse kunder, som kan fokusere på at drive deres virksomheder, der typisk har mellem nul og fem ansatte.

Vores vision

… er at hjælpe virksomheder med at nå deres mål og ambitioner gennem overblik og rådgivning. Vi er i en konstant stræben efter at levere effektive kvalitetsløsninger til alle slags virksomheder, der ønsker kvalitet til markedets bedste priser.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi vægter vores kunders tryghed højt, og derfor sørger vi altid for at tage os god tid til nye, gamle og potentielle kunder. Brænder du inde med nogle spørgsmål, eller ønsker du at tage en uforpligtende snak med os omkring din situation, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon +45 44 222 500 eller e-mail support@aarsregnskab.dk. Du er også velkommen på vores kontor i Pilestræde. Vi ser frem til at høre fra dig.