Om Årsregnskabet

Årsregnskabet.dk er til dig, som ønsker at bruge mere tid på din virksomhed og mindre tid på regnskab. Bemærk at Årsregnskabet.dk’s team består af revisorer, skatterevisorer med en mangeårig baggrund hos Skattestyrelsen, jurister med speciale i skat og regnskab samt it-udviklere, hvorfor du, som kunde hos os, altid er i trygge hænder.

Patricia Woiremose Ibæk

Direktør

Uddannet cand.jur og HD-R med mange års erfaring i udarbejdelse af regnskaber og juridisk rådgivning i relation til stiftelser af selskaber, ejeraftaler o.lign.

Piet Woiremose Stampe

founder

Indgår i ledelsen

Michael Jensen

Skatterevisor

5 årig skatteuddannelse fra Danmark Forvaltningshøjskole samt mangeårig erfaring fra SKAT og revisionsbranchen. Er partner i LetRegnskab.dk ApS, der udvikler og sælger regnskabsprogrammer til færdiggørelse af regnskaber til 300 revisionsfirmaer.

Mette Løvheim Hansen

HD-R, revisor

Hun har ligeledes mangeårig erfaring fra revisionsbranchen særligt indenfor sambeskatning og indre værdis metode.

Vores mission

Vores mission er at kunne tilbyde et retvisende årsregnskab til markedets bedste pris, når der henses til faglighed og erfaring. Vi vil samtidig have kendskab til virksomheden således, at vi kan være med til at skabe mere tid for vores kunder til deres virksomhed.

Vores kunder har typisk mellem 0 – 5 ansatte.

Vores vision

Vi stræber efter at levere effektive løsninger til virksomheder, som tager sin administration seriøst, og som ikke kun ønsker den billigste løsning, men også overblik og rådgivning, som kan hjælpe virksomheden til at nå sine mål og ambitioner.